Het bestuur van Stichting Anna Lucia Ravenstein bestaat uit enthousiaste, gedreven mensen met kennis van zaken op het gebied van historisch erfgoed, financiƫn, hospitality en cultuur. Als bestuur voeren we de regie over de toekomstige invulling van Luciakerk, maar de Luciakerk is uiteindelijk van iedereen! Wil jij meepraten als bestuurslid of commissielid? Laat het ons weten. We horen graag van je!

ANBI

We zijn een ANBI, dat staat voor een algemeen nut beogende instelling. Oftewel: wij zetten ons nagenoeg geheel in voor het algemeen belang. We houden de organisatie en projectkosten zo laag mogelijk en werken met vrijwilligers. Ook het bestuur wordt niet betaald voor hun diensten. Ons fiscaal nummer is 861844270

MVO

Naast vrijwilligers zal de exploitatie van Lucia o.a. bemenst worden door mensen met een (lichte) afstand tot de arbeidsmarkt. Om onze assistent- medewerkers een fijne werkplek te bieden en bij te dragen aan hun alledaags geluk gaan wij een samenwerking aan met IBN en Stichting Driestroom. Onze activiteiten zullen in overeenstemming zijn met de certificering van de MVO prestatieladder.

Voor verdiepende info verwijzen wij je naar ons beleidsplan.

Direct Doneren

Elke bijdrage, groot of klein, is waardevol. Onmisbaar zelfs. Wil je een bijdrage doen?

Bedrag