Cor Strik |

Voorzitter/ Woordvoerder

“De Lucia zal een aantrekkelijke en tegelijk waardige toeristische plek zijn.”

Ik ben Cor Strik, 47 jaar, en woon met Frans en 6 kinderen in Ravenstein. In de dagelijkse praktijk ben ik zorgondernemer en conceptontwikkelaar. Als initiatiefnemer is het mijn doel om een zo breed mogelijk draagvlak te creëren om de voormalige Luciakerk een mooie, passende herbestemming te bieden.
Hiermee schrijven we een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van ons geliefde monument in het hart van Ravenstein. In mijn beleving is de tijd stilzetten geen optie. Het monument was in 2019 ook niet dezelfde kerk als in 1919, 1819 of 1739.
Het is onder meer mijn intentie om binnen de herbestemming balans te brengen in de thema’s Beleving, Bezieling, Bezinning. Naast concerten, symposia en maatschappelijke activiteiten wordt de Lucia de mooiste trouwlocatie in de wijde regio en zullen er periodieke momenten komen voor bezinning en stilte op een eigentijdse wijze. De Lucia zal een aantrekkelijke en tegelijk waardige toeristische plek zijn waar we ons erfgoedverhaal kunnen blijven doorvertellen.

Cor Strik

Direct Doneren

Elke bijdrage, groot of klein, is waardevol. Onmisbaar zelfs. Wil je een bijdrage doen?

Bedrag